God Save Winterbottom!
Renee Vivien TM
…perquè són sorprenents. Dissabte al matí va ser tota una sorpresa, tant per a mi com per la meva acompanyant – gràcies Nieves -, i me n’alegro. És així potser com es comença una bona filmació? Segurament, amb el pla lent d’una caminada que semblava no acabar-se i que es va allargar tant que m’han fet venir ganes de repetir-la de nou.
Una pel·lícula no pot basar-se mai en una sola seqüència, si no en molts plans que han de fer-te pensar que allò que estàs veient està viu. Un va al cinema per passar-s’ho bé, per fruir, i aquest cap de setmana ha estat un goig constant, que va continuar amb una tarda de Hol·lywood en companyia de la meva amiga Karina. Tot un repte, parlar amb ella. Cal provar-ho per descobrir com et pot portar per racons de tu mateix que no coneixies. Em va dur a Gigamesh, la llibreria de ciència ficció i fantasia de referència a Barcelona, una joia per descobrir – que no desmereix el meu Corte Inglés de Portal de l’àngel, la millor oferta barcelonina avui per avui, i no ho dic perquè hi treballi, encara que costi de creure -.
La nit prometia, entre altres coses per les noves coneixences: Rinoa i Galadriel. Les trobades – o kedades, o “jodades”, segons qui ho digui – sempre et sorprenen, i les nou vingudes es van guanyar un lloc als meus pensaments, i al meu blog. Amb Rinoa no vam compartir gens es pot dir, i ho lamento, la veritat, amb Galadriel una mica més, i no me’n penedeixo. Del que em començo a penedir és de les trobades barcelonines, i no per la companyia, sinó pel menjar: o pakistanès, o japonès, o libanès – el que no acaba en “-ès” no es menja -. La pròxima vegada miraré un lloc que sigui o de tapes o català a molt bon preu. Hi ha quelcom més, que si no m’ho dic algun dia no m’ho creuré. L’únic excyberdarkià de Barcelona capaç de convocar gent per fer alguna cosa és Blackonion. És un bon home, Blackonion, la veritat, i m’ha agradat molt retrobar-me’l. Però mira, em molesta, i molt, que quan jo convoco un Mercat o Porny un Berlinest no hi vagi pràcticament ningú. Crec que això de tenir un guia o un cap definit no condueix enlloc. Jo sóc un bon company de Blackonion, i espero i desitjo que ell pugui ser un bon company meu, però potser també està cansat del seu paper d’arrossegador de masses, i si no ho està hauria d’estar-ho. Ho sento, sóc així de clar: si algú convoca alguna cosa i hi ha ganes d’anar-hi, fem-ho, encara que el qui sembla el guia de les kedades a Barcelona no s’hi apunti – tot i que si s’hi apunta millor, és clar, gaudir-lo és un plaer -. O sigui que la pròxima kedada no hi haurà durum ni “japo”, aneu-vos preparant.
M’he desfogat. Ho necessitava. Espero no haver ofès a ningú, tinc en molta estima als cyberdarkians, i és el que més mal em faria. La nit va estar bé, molt bé. El libanès al qual vam anar va ser molt bo, i a part de les esmentades vaig conèixer una noia maquíssima de qui no recordo el nick però sí el nom: Marta, i un noi que també va venir diumenge i de qui també he oblidat el nick, fins i tot el nom, però no el rostre – no em feu descriure’l ara, sóc molt dolent en aquestes coses -. Si em deixo algú, disculpeu-me: no ho he fet expressament.
Contràriament al que li va succeir al Pau – és a dir a Blackonion -, a mi no em va afectar gens el tancament del Déja vu – un local de copes i balla d’aquí -: no m’agradava com a local, de la mateixa manera que mai he pogut suportar el Razzmatazz – si algun cop he dit el contrari mentia o intentava quedar bé, una altra cosa són alguns dels concerts que allí s’hi oficien -: la música que hi posen és d’un patetisme impressionant. Jo quan vaig a ballar m’agrada el rock de masses o la música comercial, ho sento, per moure’m al ritme de rareses em quedo a casa: va estar bé el Be Good. Algú pot preguntar-me ara per què surto amb excyberdarkians, doncs. La resposta és molt fàcil. M’agraden, m’ho passo bé, es pot compartir amb ells molt més que una insulsa conversa, i en un món necessitat de relacions buides d’engany, a Cyberdark hi vaig trobar franquesa. No em corregiu si m’equivoco, no vull desencantar-me.
L’endemà el de sempre amb una sorpresa: no som benvinguts a l’Amigó – un bar a prop del conegut mercat de Sant Antoni – per culpa d’una burrada de pensament d’algú a qui no entendré mai. Ni ho provo, però el diumenge hi ha l’origen d’aquest post: Código 46.
Código 46 està en l’origen i la fi de moltes coses. Per una banda connecta amb Gattacca, una altre gegant de la ciència ficció contemporània. I dic gegant perquè la pel·lícula de Winterbottom que vam anar a veure ahir és una gran pel·lícula. Ben treballada, amb una filmació austerament correcta, un argument per perdre-s’hi, uns actors en estat de gràcia, ho té tot per convertir-se en un dels millors films de ciència ficció de la història. És un film sobre el qual no cal reflexionar, perquè et va conduint ell sol per paratges que et deprimeixen així que s’esdevenen davant dels teus ulls, una pel·lícula trista, sense esperança, desencantada, gairebé suïcida. No m’agraden darrerament els films que et deixen malament, pensant que la humanitat és una merda, però aquest és una excepció, i me n’alegro. M’alegro que hi hagi excepcions a les pel·lícules, com també m’alegro que hi hagi excepcions a la vida. Voldria viure només d’alegries com la del dissabte al matí, com la del cap de setmana, però si tot fos així, com sabríem apreciar les excel·lències? És per això que a vegades, molt poques, l’amargor és bona companya.
______________________________________________________________________
…porque son sorprendentes. El sábado por la mañana fue toda una sorpresa, tanto para a mí como para mi acompañante – gracias Nieves -, y me alegro. ¿Quizá sea así como se empieza una buena filmación? Seguramente, con el plano lento de una caminata que parecía no acabarse y que se alargó tanto que me han hecho venir ganas de repetirla de nuevo.
Una película no puede basarse nunca en una sola secuencia, sino en muchos planos que tienen que hacerte pensar que aquello que estás viendo está vivo. Uno va al cine para pasárselo bien, para disfrutar, y este fin de semana ha sido un goce constante, que continuó con una tarde de Hollywood en compañía de mi amiga Karina. Todo un reto, hablar con ella. Debes probarlo para descubrir cómo te puede llevar por rincones de tu mismo que no conocías. Me llevó a Gigamesh, la librería de ciencia ficción i fantasía de referencia en Barcelona, una joya por descubrir – que no desmerece mi Corte Inglés de Portal de l’àngel, la mejor oferta barcelonesa hoy por hoy, y no lo digo porque trabaje ahí, aunque cueste de creer -.
La noche prometía, entre otras cosas por los nuevos conocimientos: Rinoa y Galadriel. Los encuentros – o kedadas, o “jodadas”, según quien lo diga – siempre te sorprenden, y las nuevo venidas se ganaron un lugar en mis pensamientos, y en mi blog. Con Rinoa no compartimos casi nada se puede decir, y lo lamento, la verdad, con Galadriel algo más, y no me arrepiento. De lo que me empiezo a arrepentir es de los encuentros barceloneses, y no por la compañía, sino por la comida: o paquistaní, o japonés, o libanés – lo que no acaba en “-és” o “-í” no se come -. La próxima vez miraré un lugar que sea o de tapas o catalán a muy buen precio. Hay algo más, que si no me lo digo algún día no me lo creeré. El único excyberdarkiano de Barcelona capaz de convocar gente para hacer algo es Blackonion. Es un buen hombre, Blackonion, la verdad, y me ha gustado mucho reencontrármelo. Pero mira, me molesta, y mucho, que cuando yo convoco un Mercat o Porny un Berlinest no vaya prácticamente nadie. Creo que eso de tener un guía o un jefe definido no conduce a ningún sitio. Yo soy un buen compañero de Blackonion, y espero y deseo que él pueda ser un buen compañero mío, pero quizá también está cansado de su papel de arrastrante de masas, y si no lo está debería estarlo. Lo siento, soy así de claro: si alguien convoca algo y hay ganas de ir, hagámoslo, aunque quien parece el guía de las kedadas en Barcelona no se apunte – a pesar de que si lo hace mejor, claro, gozarlo es un placer -. O sea que en la próxima kedada no habrá durum ni “japo”, iros preparando.
Me he desahogado. Lo necesitaba. Espero no haber ofendido a nadie, tengo en mucha estima a los cyberdarkianos, y es lo que más daño me haría. La noche estuvo bien, muy bien. El libanés al que fuimos fue excelente, y a parte de las nombradas conocí a una chica majísima de quien no recuerdo el nick pero sí el nombre: Marta, y un chico que también vino domingo y de quien también he olvidado el nick, incluso el nombre, pero no el rostro – no me hagáis describirlo ahora, soy muy malo en estas cosas -. Si me dejo alguien, disculpadme: no lo hago expresamente.
Contrariamente a lo que le sucedió a Pau – es a decir a Blackonion -, a mi no me va afectó nada el cierre del Déja vu – un local de copas y baile de aquí -: no me gustaba como local, de la misma manera que nunca he podido soportar el Razzmatazz – si alguna vez he dicho lo contrario mentía o intentaba quedar bien, otra cosa son algunos conciertos de los que allí se ofician -: la música que ponen es de un patetismo impresionante. Yo cuando voy a bailar me gusta el rock de masas o la música comercial, lo siento, para moverme al ritmo de rarezas me quedo en casa: estuvo bien el Be Good. Alguien puede preguntarme ahora porque salgo con excyberdarkianos, pues. La respuesta es muy fácil. Me gustan, me lo paso bien, se puede compartir con ellos mucho más que una insulsa conversación, y en un mundo necesitado de relaciones vacías de engaño, en Cyberdark encontré franqueza. No me corrijáis si me equivoco, no quiero desencantarme.
Al día siguiente, lo de siempre con una sorpresa: no somo bienvenidos al Amigó – un bar cerca del conocido mercat de Sant Antoni - por culpa de una burrada de pensamiento de alguien a quien no entenderé nunca. Ni lo intento, pero en domingo hay el origen de este post: Código 46.
Código 46 está en l’origen y la fin de muchas cosas. Por un lado conecta con Gattacca, otro gigante de la ciencia ficción contemporánea. Y digo gigante porque la película de Winterbottom que fuimos a ver ayer es una gran película. Bien trabajada, con una filmación austeramente correcta, un argumento para perderse en él, unos actores en estado de gracia, lo tiene todo para convertirse en uno de los mejores filmes de ciencia ficción de la historia. Es un filme sobre el cual no es necesario reflexionar, porque te va conduciendo él solo por parajes que te deprimen así que se suceden ante tus ojos, una película triste, sin esperanza, desencantada, casi suicida. No me gustan últimamente los filmes que te dejan mal, pensando que la humanidad es una mierda, pero este es una excepción, y me alegro. Me alegro que haya excepciones a las películas, como también me alegro que haya excepciones en la vida. Querría vivir solo de alegrías como la del sábado por la mañana, como la del fin de semana, pero si todo fuera así, ¿cómo sabríamos apreciar les excelencias? Es por eso que a veces, muy pocas, la amargura es buena compañera.
Renee Vivien TM
…perquè són sorprenents. Dissabte al matí va ser tota una sorpresa, tant per a mi com per la meva acompanyant – gràcies Nieves -, i me n’alegro. És així potser com es comença una bona filmació? Segurament, amb el pla lent d’una caminada que semblava no acabar-se i que es va allargar tant que m’han fet venir ganes de repetir-la de nou.
Una pel·lícula no pot basar-se mai en una sola seqüència, si no en molts plans que han de fer-te pensar que allò que estàs veient està viu. Un va al cinema per passar-s’ho bé, per fruir, i aquest cap de setmana ha estat un goig constant, que va continuar amb una tarda de Hol·lywood en companyia de la meva amiga Karina. Tot un repte, parlar amb ella. Cal provar-ho per descobrir com et pot portar per racons de tu mateix que no coneixies. Em va dur a Gigamesh, la llibreria de ciència ficció i fantasia de referència a Barcelona, una joia per descobrir – que no desmereix el meu Corte Inglés de Portal de l’àngel, la millor oferta barcelonina avui per avui, i no ho dic perquè hi treballi, encara que costi de creure -.
La nit prometia, entre altres coses per les noves coneixences: Rinoa i Galadriel. Les trobades – o kedades, o “jodades”, segons qui ho digui – sempre et sorprenen, i les nou vingudes es van guanyar un lloc als meus pensaments, i al meu blog. Amb Rinoa no vam compartir gens es pot dir, i ho lamento, la veritat, amb Galadriel una mica més, i no me’n penedeixo. Del que em començo a penedir és de les trobades barcelonines, i no per la companyia, sinó pel menjar: o pakistanès, o japonès, o libanès – el que no acaba en “-ès” no es menja -. La pròxima vegada miraré un lloc que sigui o de tapes o català a molt bon preu. Hi ha quelcom més, que si no m’ho dic algun dia no m’ho creuré. L’únic excyberdarkià de Barcelona capaç de convocar gent per fer alguna cosa és Blackonion. És un bon home, Blackonion, la veritat, i m’ha agradat molt retrobar-me’l. Però mira, em molesta, i molt, que quan jo convoco un Mercat o Porny un Berlinest no hi vagi pràcticament ningú. Crec que això de tenir un guia o un cap definit no condueix enlloc. Jo sóc un bon company de Blackonion, i espero i desitjo que ell pugui ser un bon company meu, però potser també està cansat del seu paper d’arrossegador de masses, i si no ho està hauria d’estar-ho. Ho sento, sóc així de clar: si algú convoca alguna cosa i hi ha ganes d’anar-hi, fem-ho, encara que el qui sembla el guia de les kedades a Barcelona no s’hi apunti – tot i que si s’hi apunta millor, és clar, gaudir-lo és un plaer -. O sigui que la pròxima kedada no hi haurà durum ni “japo”, aneu-vos preparant.
M’he desfogat. Ho necessitava. Espero no haver ofès a ningú, tinc en molta estima als cyberdarkians, i és el que més mal em faria. La nit va estar bé, molt bé. El libanès al qual vam anar va ser molt bo, i a part de les esmentades vaig conèixer una noia maquíssima de qui no recordo el nick però sí el nom: Marta, i un noi que també va venir diumenge i de qui també he oblidat el nick, fins i tot el nom, però no el rostre – no em feu descriure’l ara, sóc molt dolent en aquestes coses -. Si em deixo algú, disculpeu-me: no ho he fet expressament.
Contràriament al que li va succeir al Pau – és a dir a Blackonion -, a mi no em va afectar gens el tancament del Déja vu – un local de copes i balla d’aquí -: no m’agradava com a local, de la mateixa manera que mai he pogut suportar el Razzmatazz – si algun cop he dit el contrari mentia o intentava quedar bé, una altra cosa són alguns dels concerts que allí s’hi oficien -: la música que hi posen és d’un patetisme impressionant. Jo quan vaig a ballar m’agrada el rock de masses o la música comercial, ho sento, per moure’m al ritme de rareses em quedo a casa: va estar bé el Be Good. Algú pot preguntar-me ara per què surto amb excyberdarkians, doncs. La resposta és molt fàcil. M’agraden, m’ho passo bé, es pot compartir amb ells molt més que una insulsa conversa, i en un món necessitat de relacions buides d’engany, a Cyberdark hi vaig trobar franquesa. No em corregiu si m’equivoco, no vull desencantar-me.
L’endemà el de sempre amb una sorpresa: no som benvinguts a l’Amigó – un bar a prop del conegut mercat de Sant Antoni – per culpa d’una burrada de pensament d’algú a qui no entendré mai. Ni ho provo, però el diumenge hi ha l’origen d’aquest post: Código 46.
Código 46 està en l’origen i la fi de moltes coses. Per una banda connecta amb Gattacca, una altre gegant de la ciència ficció contemporània. I dic gegant perquè la pel·lícula de Winterbottom que vam anar a veure ahir és una gran pel·lícula. Ben treballada, amb una filmació austerament correcta, un argument per perdre-s’hi, uns actors en estat de gràcia, ho té tot per convertir-se en un dels millors films de ciència ficció de la història. És un film sobre el qual no cal reflexionar, perquè et va conduint ell sol per paratges que et deprimeixen així que s’esdevenen davant dels teus ulls, una pel·lícula trista, sense esperança, desencantada, gairebé suïcida. No m’agraden darrerament els films que et deixen malament, pensant que la humanitat és una merda, però aquest és una excepció, i me n’alegro. M’alegro que hi hagi excepcions a les pel·lícules, com també m’alegro que hi hagi excepcions a la vida. Voldria viure només d’alegries com la del dissabte al matí, com la del cap de setmana, però si tot fos així, com sabríem apreciar les excel·lències? És per això que a vegades, molt poques, l’amargor és bona companya.
______________________________________________________________________
…porque son sorprendentes. El sábado por la mañana fue toda una sorpresa, tanto para a mí como para mi acompañante – gracias Nieves -, y me alegro. ¿Quizá sea así como se empieza una buena filmación? Seguramente, con el plano lento de una caminata que parecía no acabarse y que se alargó tanto que me han hecho venir ganas de repetirla de nuevo.
Una película no puede basarse nunca en una sola secuencia, sino en muchos planos que tienen que hacerte pensar que aquello que estás viendo está vivo. Uno va al cine para pasárselo bien, para disfrutar, y este fin de semana ha sido un goce constante, que continuó con una tarde de Hollywood en compañía de mi amiga Karina. Todo un reto, hablar con ella. Debes probarlo para descubrir cómo te puede llevar por rincones de tu mismo que no conocías. Me llevó a Gigamesh, la librería de ciencia ficción i fantasía de referencia en Barcelona, una joya por descubrir – que no desmerece mi Corte Inglés de Portal de l’àngel, la mejor oferta barcelonesa hoy por hoy, y no lo digo porque trabaje ahí, aunque cueste de creer -.
La noche prometía, entre otras cosas por los nuevos conocimientos: Rinoa y Galadriel. Los encuentros – o kedadas, o “jodadas”, según quien lo diga – siempre te sorprenden, y las nuevo venidas se ganaron un lugar en mis pensamientos, y en mi blog. Con Rinoa no compartimos casi nada se puede decir, y lo lamento, la verdad, con Galadriel algo más, y no me arrepiento. De lo que me empiezo a arrepentir es de los encuentros barceloneses, y no por la compañía, sino por la comida: o paquistaní, o japonés, o libanés – lo que no acaba en “-és” o “-í” no se come -. La próxima vez miraré un lugar que sea o de tapas o catalán a muy buen precio. Hay algo más, que si no me lo digo algún día no me lo creeré. El único excyberdarkiano de Barcelona capaz de convocar gente para hacer algo es Blackonion. Es un buen hombre, Blackonion, la verdad, y me ha gustado mucho reencontrármelo. Pero mira, me molesta, y mucho, que cuando yo convoco un Mercat o Porny un Berlinest no vaya prácticamente nadie. Creo que eso de tener un guía o un jefe definido no conduce a ningún sitio. Yo soy un buen compañero de Blackonion, y espero y deseo que él pueda ser un buen compañero mío, pero quizá también está cansado de su papel de arrastrante de masas, y si no lo está debería estarlo. Lo siento, soy así de claro: si alguien convoca algo y hay ganas de ir, hagámoslo, aunque quien parece el guía de las kedadas en Barcelona no se apunte – a pesar de que si lo hace mejor, claro, gozarlo es un placer -. O sea que en la próxima kedada no habrá durum ni “japo”, iros preparando.
Me he desahogado. Lo necesitaba. Espero no haber ofendido a nadie, tengo en mucha estima a los cyberdarkianos, y es lo que más daño me haría. La noche estuvo bien, muy bien. El libanés al que fuimos fue excelente, y a parte de las nombradas conocí a una chica majísima de quien no recuerdo el nick pero sí el nombre: Marta, y un chico que también vino domingo y de quien también he olvidado el nick, incluso el nombre, pero no el rostro – no me hagáis describirlo ahora, soy muy malo en estas cosas -. Si me dejo alguien, disculpadme: no lo hago expresamente.
Contrariamente a lo que le sucedió a Pau – es a decir a Blackonion -, a mi no me va afectó nada el cierre del Déja vu – un local de copas y baile de aquí -: no me gustaba como local, de la misma manera que nunca he podido soportar el Razzmatazz – si alguna vez he dicho lo contrario mentía o intentaba quedar bien, otra cosa son algunos conciertos de los que allí se ofician -: la música que ponen es de un patetismo impresionante. Yo cuando voy a bailar me gusta el rock de masas o la música comercial, lo siento, para moverme al ritmo de rarezas me quedo en casa: estuvo bien el Be Good. Alguien puede preguntarme ahora porque salgo con excyberdarkianos, pues. La respuesta es muy fácil. Me gustan, me lo paso bien, se puede compartir con ellos mucho más que una insulsa conversación, y en un mundo necesitado de relaciones vacías de engaño, en Cyberdark encontré franqueza. No me corrijáis si me equivoco, no quiero desencantarme.
Al día siguiente, lo de siempre con una sorpresa: no somo bienvenidos al Amigó – un bar cerca del conocido mercat de Sant Antoni - por culpa de una burrada de pensamiento de alguien a quien no entenderé nunca. Ni lo intento, pero en domingo hay el origen de este post: Código 46.
Código 46 está en l’origen y la fin de muchas cosas. Por un lado conecta con Gattacca, otro gigante de la ciencia ficción contemporánea. Y digo gigante porque la película de Winterbottom que fuimos a ver ayer es una gran película. Bien trabajada, con una filmación austeramente correcta, un argumento para perderse en él, unos actores en estado de gracia, lo tiene todo para convertirse en uno de los mejores filmes de ciencia ficción de la historia. Es un filme sobre el cual no es necesario reflexionar, porque te va conduciendo él solo por parajes que te deprimen así que se suceden ante tus ojos, una película triste, sin esperanza, desencantada, casi suicida. No me gustan últimamente los filmes que te dejan mal, pensando que la humanidad es una mierda, pero este es una excepción, y me alegro. Me alegro que haya excepciones a las películas, como también me alegro que haya excepciones en la vida. Querría vivir solo de alegrías como la del sábado por la mañana, como la del fin de semana, pero si todo fuera así, ¿cómo sabríamos apreciar les excelencias? Es por eso que a veces, muy pocas, la amargura es buena compañera.
Uy gracias por la mencion en tu blog, jeje, de verdad lo dices? Pues gracias de nuevo
ResponEliminaA ver si es verdad que cambiamos el shawarma y el japo por algo nuevo, que no es que no me guste pero cansa un poco la monotonia, la verdad.
A mi tampoco me divierte mucho el razz pero cuando la compañia es buena hasta te diviertes jajaja. COmo este finde que me lo psae pipa, aunque el doomingo no me podia despertar